Ноябрь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Окт    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Участь ЧПЛЗТ в другому етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кухар»

26 лютого 2014 року на базі ДПТНЗ Чернігівського центру професійно-технічної освіти був проведений другий, обласний етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кухар».

1

У конкурсі взяли участь представники восьми професійно-технічних навчальних закладів області, які продемонстрували достатній рівень навчальних досягнень, професійної майстерності та професійних умінь, серед них була і наша учасниця представниця Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту Бабенко Юлія учениця групи КУ-21 (майстер в/н Корма О.Ю.) яка стала лауреатом конкурсу (ІVмісце).

2

       Програма конкурсу передбачала проведення двох турів:

Теоретичний тур включав в себе виконання тестових завдань на персональному комп’ютері зі спеціальних предметів: «Організація виробництва та обслуговування», «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та санітарія виробництва» та «Охорона праці».

Під час практичного туру учасники конкурсу приготували 3 кулінарних страви: салат зі свіжих овочів, котлети «Марічка» та гарнір на вибір з трьох компонентів.